viernes, 23 de junio de 2017

SISTEMES DE SEGURETAT PROCAM AMPLIA ELS SEUS SERVEISAmb la necessitat de voler oferir la possibilitat de millora dels serveis de seguretat privada pels nostres clients, des de SISTEMES DE SEGURETAT PROCAM, S.L. li volem comunicar la nova entrada en funcionament del servei tècnic les 24 hores amb custòdia de claus.

 Les característiques més importants d’aquest servei són:
 
Es realitzarà les 24 hores els 365 dies de l’any. El client el podrà contractar tant per dies puntuals,  per períodes de vacances o tot l’any sencer.
 
Qualsevol incidència rebuda, ja sigui senyal d’intrusió de robatori o tècnica, sen farà càrrec el servei de guardia de PROCAM, donant així una màxima comoditat i tranquilitat al client.

 Constarà, de la custòdia de claus de l'instal-lació on hi ha instal-lat el sistema de seguretat i el desplaçament (si és necessari) a  l'instal·lació, tant per senyal d'alarma d'intrusió de robatori com per senyal tècnica (fallo de test, tall de corrent elèctrica 220V, fallo de comunicació GPRS / IP, etc).


Si vosté està interessat en aquest servei o vol saber més del mateix, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i en molt bon gust l’atendrem.

 
No hay comentarios:

Publicar un comentario