miércoles, 2 de marzo de 2016

CELEBRADA LA 20ª EDICIÓ DEL SALÓ INTERNACIONAL DE SEGURETAT



SICUR 2016, el gran referent internacional a Espanya de la seguretat integral va celebrar la seva 20ª edició els passats 23, 24, 25 i 26 de febrer.






A la fira de Madrid s'hi van exposar 1350 empreses de diferents àmbits relacionats amb la seguretat, de 21 països diferents i va rebre la visita d'un total de 42.294 professionals del sector. Dintre d'aquests professionals,  hi havia la representació de SISTEMES DE SEGURETAT PROCAM, S.L.



ALARMES

Estand del sistema d'alarma JABLOTRON: Sistema Jablotron.





Estand del sistema d'alarma RISCO:  Sistema Lightsys2, Sistema Agility3




























CTTV - SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA



Estand del sistema de videovigilància DAHUA.






Els dos sistemes de seguretat d'intrusió i el sistema de videovigilància esmentats anteriorment són uns dels que treballa actualment PROCAM.

Sistemes de seguretat d'intrusió intel·ligents cablejats, via ràdio, mixtes, amb imatge o sense imatge, flexibles, nets i ràpids d'instal·lar. El client és el que tria si vol connexió a receptora d'alarmes amb una quota anual a pagar o si vol que el sistema l'avisi amb ell i a cost 0 euros. Possibilitat que el sistema amb imatge li enviï una imatge al seu telèfon mòbil. Tindrà l'opció, mitjançant una App i a distància, d'interactuar amb el sistema  a través del seu mòbil i també via web amb un PC i des de qualsevol lloc del món.

El sistema de videovigilància és amb alta definició HDCVI, gravacions de forma continuada les 24 hores, per detecció de moviment o per horari. Podrà accedir al sistema i veure les imatges mitjançant una App a distància a través del seu mòbil i també via web amb un PC i des de qualsevol lloc del món. Servei que ja porta el mateix sistema i que pel client és totalment gratuït.
Li oferim també la possibilitat de legalitzar-li el sistema i donar-lo d'alta a l'Agència de Protecció de Dades.

Visiti la nostra botiga al C/ BISBE MORGADES, 12  de Vic on el podrem atendre i aconsellar i, a més a més, podrà veure tot el material i elements que configuren les nostres instal·lacions.

Tot sense cap mena de compromís ni cost!!!!!!!!





http://www.ifema.es/sicur_01/


http://www.procamsl.com/empresa.html

















No hay comentarios:

Publicar un comentario